vardag

Sundaygym.

Idag blir det gymmet, japp på en söndag i sömnbrist x triituusn.

Vi ska köra rygg idag, har fått tips utav mina kollegor på Affes på övningar som ska provas på! Synd bor vi inte i Åbo, då skulle jag absolut anlita chefens Fru som PT, hon e fan grym! Körde några övningar igår i bakrummet som jag tog mycket lära av! Och Dadsy D gav Pasi och mig mycket tips om kost och små tips om träning. Väldigt lärorikt!

Och idag ska det mätas, jag såg mig i spegeln idag och jag vet inte.. Byxorna säjer ju nog att jag blivit mindre men mitt öga säjer nåt annat. Nä jag måste hålla mig positiv, vill inte insjukna i nån ätstörning på allt annat..

Stallet kallar idag, men först ska vi till hallen och byta vinterdäck under min bil 😀 lite spänning i livet att köra med sommardäck… Och så ska jag tvätta bilen, byta lampor och olja. Sen är den fit for fight igen!

Men jau, superwoman önskar er en mysig söndag 😘

IMG_0867.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s