vardag

Lördag.

Benen värker och jag är trött, blir inte piggare av att tänka på kommande arbetsdagen, 18 timmar jobb framför idag med alltför lite nattsömn. Det är nog skit att jobba nattjobb när man inte kan sova på dagarna, dels för ljuset och för att det skriks och hundar skäller i detta kvarter..

Idag skulle vi till gymmet, men det finns helt enkelt inte tid! Så vi tar det imorgon istället och jag funderar på att skippa cheatday helt.
Igår fick jag nog knipa mig själv ett par tusen gånger på jobbet i Pojo, jag har inte haft nåt sötsug på två veckor, inga problem med att veta att jag har choklad hemma i skåpet, tänker bara på mina skyr och avokado lixom 😀 men igår hade vi julmat och julstjärnor, munkar och bullar…. Oooh.. Men vet ni vad jag åt då?!
jo russin!!! jag hatar russin, jag spydde som yngre om jag fick i mig russin, det är det värsta jag vet. Men igår åt jag russin för att få bort sötsuget, och det funkade! Faaaan va jag e stolt över mig själv!!

På Affes är det bara drickorna som lockar, men det har jag helt glömt.
Igår var en tråkig arbetsdag, tills nån jävla kuk kalla mig till hora utan orsak!! Jag sto bakom baren, prata nåt med Vaimo och han ville absolut veta vad vi prata om?! Ömm… Tyvärr hör det inte till dig sa vi och jag gick till köket, när jag kom ut igen hörde jag att han fråga nåt av nån men tänkte inte på det, så efter en stund sa Vaimo att han kallade mig till bitch och hora, helt utan orsak, en helt främmande människa!! Så jag blev och stirra på honom, av ren ilska! Tur har vi stora karar med oss i baren, så han ställde sig framför idiot kuken och jag vet inte vad som sades men ut for idioten.
Det är verkligen det sämsta med att jobba på krog, man kan höra vad som helst, och vad som helst kan hända.. Men tur har vi i Affes riktiga bodygards känns det som, så man behöver inte vara rädd ändå. Bara man slår på bitch mood går det lättast 😉

IMG_0854.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s