vardag

Gurkan.

Sasha är lite som en gurka, hihi. Det kom bara plötsligt för mig ”jäkla gurka” 🙂 hon bara måddes få nosa på mig idag när jag ryktade henne. Hennes personlighet är bara så härlig..

Fast när Vaimo va med en dag till stallet så vågade jag inte släppa Sasha till henne. Jag har aldrig sett en häst så arg på någon som Sasha var mot henne! Hon var påtiktigt påväg att attackera henne om jag inte skulle ha hållt i henne. Sen såg hon på mig med stora vackra ögon och blängde på Vaimo, enda tills hon gav henne godis i boxen. Jag förstår inte riktigt vad som hände…

IMG_0773.PNG

Efter stallet var vi till gymmet, jag och Vaimo var på timme och efteråt 13 minuter solarie och bastu. Imorgon är det zumba som gäller, om jag slipper upp från sängen.. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s