vardag

#cheatday

Godmorgon, såhär halv 2 på dagen.. Var i sängs halv 7 imorse efter jobbet, så då har man all rätt att sova ut.

Natten var verkligen horror, det blev ett jävla spykalas och jag var fittig som ett bi på alla jävla teinin som inte kan sina gränser. Fyfan.
Annors gick natten helt ok, det är bara jätte jobbigt för mig att vara chef över plockarna, då de är mina vänner och jag hatar att ta beslut som kan göra nån besviken.. Men tur är, så förstår dom att jobb är jobb och vi är inte närapå lika slappa som i Ettan på Affes, visst om det inte händer nåt så kan vi sitta och babbla med vänner men det gör vi ju inte när det börjar hända grejer 🙂

Iaf, idag är det cheatday! Jag har funderat hela veckan vad jag vill ha.. Iof så dela vi en kanakori inatt efter jobbet…hehe. Pasi vill ha en daim kaka, så det ska han väll få.
Undertiden jag funderar vad jag vill ha ska jag söka trailern färdigt för imorgon. Jag är jätte stressad över morgondagen, vilket är helt förståerligt. Positiva med morgondagen? Jag slipper köra i mörker, då vi har kliniktid halv 1! Woho. Always look at the bright side of life.
Eller nåt.

IMG_0717.JPG

Låt aldrig Cassu hålla i en tusch. Haha. 🙂 tattooed for life 😀
På tal om tatueringar, så har jag inte berättat om vad som händer 🙂 har ju några tatueringar, 5 st, men nu ska de bli fler…
ska tatuera in benet, tillsammans med Vaimo 😉 kommer bli en rätt så stor tatuering, men ack så snygg! och täcka över ”yolo” tatueringen, det kommer bli en varg där i stället, för att jag ser vargen som ett djur som är starkt, den klarar sig genom det mesta, klarar sig ensam men är definitivt ett flockdjur. Precis som jag, de senaste åren ha varit tuffa, fulla med utmaningar och jag har inte berättar allt åt er och så kommer det nog hållas. Kommer tatuera oss på tatuata i Helsingfors, där tatuerar en kille på freehand och min en kompis har tatuerat in sin halva kropp där och med döds snygga resultat!! Så nu läääääängtar jag såå till December för att få sitta ner och bli pinad 😀 haha.

Jaja, ett jäkla babbel inlägg de blev 😀 men ni ska ha en fin söndag alla! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s