vardag

Onsdag.

IMG_0586-0.JPG

IMG_0596-0.JPG

IMG_0579-0.JPG

IMG_0600-0.JPG

Så igår var det onsdag, Minjas födelsedag och hon blev hela 5 år 🙂

Var på morgonen till gymmet och pressade mig till bristningspunkten, körde ben och rumppa och 6 minuter solarie på det. Lovely!

På kvällen skulle vi ta det lugnt med några glas vin hos Vaimo, men så hittade vi oss plötsligt i Helsingfors och där snurrade vi runt på några ”nya” krogar för oss. Det enda jag säjer är att jag nog aldrig besöker Milliklubi igen. Alla killar (män och gubbar) hade nog aldrig sett två tjejer dansa förut, och våra pojkar sa att tjejerna där hade nog aldrig sett killar förr. Så det var nog en krog för dem som vill hitta sällskap hem för natten..

Vi böt krog till Namu, där trivdes vi inte länge och här delades gänge på sig. Vi åkte till Leo och drack nåt gudamilde gott rödvin, spanskt från år 2007 och kostade där efter. Men jag skulle ha kunna dricka det som Cola, så gott var det! Kollade lite hockey och somnade i pasis famn. Mys.

Man måste väll festa på onsdagar när vi är fast alla helger på jobb. Det är lite synd att alla i vårt gäng jobbar på samma ställe, Affes, så vi kan inte direkt vara lediga sammtidigt på helgerna. Blörp. Men onsdagar går ju också bra 😀

Idag ska min bil på service och slut besiktas. Det är det som händer idag. Har ledigt från gymmet, även om jag skulle vilja gå och bränna bort allt jag drack igår men det är det ingen vits med. Så får ta det imorgon.

Ha en bra dag alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s