vardag

When life gives you lemons.

Idag blev det en sovmorgon, en rejäl sådan. Så det blev inget morgongym. Fyskamm. Hundarna fick en sprint träning, vilket gick helt okej förutom att Äijä hade noll inspiration att springa så Minja fick sköta dragdelen och tur är hon snabblärd, Minja har ju inte varit i dragjobb förut och kunde inga kommandon. Äijä kan dem så han har lärt henne och det har hon gjort 🙂 så nu är det ”bara” seis och odota hon måste lära sig! Och det är verkligen duktigt gjort på endast tre veckor!!

På eftermiddagen var jag med Vaimo på tumis på gymmet, började som vanligt med 5 km på crosstrainer, och började köra inner och ytterlår tills Vaimo kom på att heeej, det börjar fatburner timme nu! Ska vi fara? Joo, visst! Fuck. Jag var helt jäääävla slutkörd!! Shit. Men om det kändes bra!! Men imorgon kommer det nog att kännas…
Solade i 6 minuter och badade bastu som råkade vara på. Lite kvalitetstid för mig själv eftersom Vaimo åkte hem direkt efter timmen.

Så var jag till stallet. Ett misstag som jag måste ta. Sasha var fortfarande halt. Inga varma ben, inga svullnader. Så nu blir det klinik och röntgen för oss. Jag är så jäkla orolig för vad det kan hittas och vart och alla hemska tankar går runt i huvudet.

En dag som började bra, slutar i oro.

3 reaktioner till “When life gives you lemons.

  1. Vad är det som varit på g med Sasha? Hälta nu då hela tiden eller? Jobbigt! Hatar när de inte kan prata och säga var skon klämmer.. Håller alla tummar och tår att det inte är något allvarligt!

    Och för att vara totalt taktlös så har du en utmaning på min blogg, kom ju lägligt och passande till resten av kommentaren, eller så inte!

    1. Hon har varit halt jo i 3 veckor, ingen värma eller uppsvullnad i ben så nu ska ryggen röntgas. Jag är jätte orolig för vad det kan hittas.. Kommer göra allt jag kan för att få henne i skick, hon är mitt allt och bästa vän. Och man märker inte hennes hälta i skritt, den syns endast i trav. I hagen härjar hon på som tusan och man märker inget. Så vi hoppas att det inte är nåt SÅÅÅ allvarligt, för såklart går hemskaste av hemska tankar igenom mitt huvud nu..:(

      1. Nej fy! Det är så jobbigt när man lever i ovisshet.. Hoppas ni snabbt får tid till röntgen och att ni får svar på var problemet sitter, men att det förstås är lätt att fixa och inte allvarligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s