vardag

Så vad hände där?

Idag har jag fått massa gjort! Är helt hyper känns det som och skulle inte alls vila sova då jag e rädd att denna good feeling inte finns kvar imorgon. Angst.

Har hälsat på Sanni & co. Vi bollade lite idéer men ni får inte veta om dem ännu, hälsade på min mamma på samma gång eller okej, jag hälsade på hennes söta hund! Mamma, som alltid haft schäfer missade lite med hur en schäfer ser ut tror jag 😀 haha. För hon skaffade åt sig en liten råtta, men söt är hon iaf! Mamma får vara rädd att hon inte drunknar i all lera på landet bara 😀

IMG_0542.JPG

Imorgon blir det nog morgongym (känner mig lite tjockis efter dagens kanakori i Shell..) och så ska Sasha tömköras, hoppas hon är bättre efter dagens behandlingar. Jag vet att jag inte berättat om saken ännu men det är för att jag vill vara på det säkra med allt. Vill inte ge ut fel info här.

Well. Hoppas allt går klart. Tack o gonatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s