vardag

Dansös.

Den dagen Sasha blir friskförklarad tänker jag anlita en stuntman att rida henne. Hennes huvud exploderar snart och då äter hon inga kraftfoder!! När man går med henne får man akta upp, bubblan är helt bortglömd och hon trippar fram bättre än ballerinan i Black Swan. Lite jobbigt då hon inte skulle få trava…

Nästa torsdag har Billnäs beställt sadelbil, men den kommer på samma gång via oss. Jag hoppas vi då skulle hitta en passlig sadel åt henne, annors måste jag gräva fram den fula bomlösa sadeln tills hon fått mer muskler och sen hoppas på att hitta en sadel. Men hamnar jag ta tillbaka bomlösa betyder det att vi inte kommer kunna hoppa med henne..
Fast nåja, nu måste ju hela hästen bli i skick först förståss!!

Mu ska jag fixa mig till jobbet. Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s