vardag

Promenad och gym.

Eftersom Sasha e på ”rehab”, så e hon mera eller mindre och trippar på tå.. Så jag uppdaterar inte om henne nu förrän vi e igång igen/hon e i skick.

Men iaf, nu börjar då en vanlig vardag att rulla på. Idag är det gymmet som gäller, sitter nu och väntar på att pillren ska kicka igång. Om 45 minuter ska vi vara i gymmet. Tror jag faktiskt kör på ben idag igen, ska lägga upp tränings programmet senare. Kör bara med pojkarna idag då Vaimo jobbar sent :/ men kanske hon kan bjuda på bastu endå? 😉

Pasi jobbar kväll denna vecka, skit tråkig vecka påkommande alltså. Eller? Nej inte egentligen. På onsdag är det afterwork/schoolparty på Affes, på fredag har jag ledigt från Affes men ska istället vara på Varasto i Helsingfors.. Och på lördag igen på Affes.

Men nåt spännande händer det nog tyvärr inte. Sadelbilen ska komma nåndag, vet inte när.. Men jag börjar ge upp hoppet om att nånsin hitta en sadel åt min häst..på måndag, om en vecka kommer massören och ge lite behandlingar åt henne. Och hoppeligen får jag igång henne under denna månad.

Nu ska jag byta om och gasa ner till Ekenäs! Hej så länge 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s