vardag

Still alive.

Herregud vilken natt!!! Började jobba kl 18 och slapp hem kl 6 på morgonen. Det var 12 timmars springande och yrande, men team Affes klara det galant 🙂 fullt proppat var det nog, ännu halv 2 sto folk och köa.. Men vad hade människor trott sig på Grand opening lixom? Det kommer nog bli några tuffa helger framöver, långa nätter osv..

IMG_0363.JPG

Så idag tänker jag inte göra nåt speciellt, mina ben värker nåt otroligt.. Men jag lever och hoppas alla andra gör det också 🙂

Ni som hitta er till Affes, vad tyckte ni om stället? Nu menar jag på hur det såg ut, lite skillnad från gamla Affes och Nox eller hur? 🙂

5 reaktioner till “Still alive.

  1. Köa visste vi att vi skulle få göra! Helt ärligt så kollade vi inte ens igenom hela stället pga allt folk, ska prova på nytt en annan gång kanske. Gillade idén med sofforna men var livrädd att jag skulle få dricka i nacken ifall jag satt ner mig hehe. Det jag såg så har ni i alla fall gjort ett fint jobb med, sjukt mycket jobb bakom och också framöver när det antagligen kommer vara mycket folk.. Fint jobbat! 🙂

    1. Tack tack 🙂 ja nå man får nog på alla ställen akta med att få dricka i nacken :p men jag e förvånad över hur människor beter sig.. Skämms lite över att vara Raseborgare efter gårdagen..:/

  2. Jag har ej varit dit ännu som du säkert gissade av heidis inlägg redan 😁
    Men båda mina pojkar (barn) var dit och flera av mina bekanta. Pojkarna tyckte det var bra. Två av mina bekanta böt krog efter 30minuter pga att där var bara ”teini”. Alla har sagt att det ser fint ut inne. Ljudsystemet hade ingen hört skillnad på sen det var AfterEight men kanske sånt beror på en eller två drinkar för mycket 😜 Men en sak som pratas om en hel del är det vita staketet. Jag tycker det är det mest dummaste som byggdes dit. Pokena har absolut INGEN koll på tobaksutrymmet och hur folk klättrar över staketet. Bra för de underåriga men skit för ryktet för krogen…. Vad är liksom ens ideen med det vita staketet? Det är till å med fult 😝 Sorry att jag sa så men visst är det sant.
    Väntar med spänning att vi kommer med Heidi och kollar krogen, ska bli skit kul 👍
    Har svårt att tro att något kan slå gamla trogna riktiga AfterEight men ändå jätte spännande men lite nyheter här i byn ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s