vardag

2 days to go.

Igår tänkte vi bara vara 3 timmar i Affes, Pasi kom med och hjälpte med lite kara grejer och jag diskade alla fucking jävla glas. Sedan via momi och äta lite, och lite blev det.. Pasi åkte hem och jag tillbaka till Affes och var hemma vid halv 10. Men igår blev sista halvtimmen bara dans då ljudet blev fixat!!! Och shit pomfritt, vilket jäkla ljudsystem.

Det heter Precision, det är en ung kille (men bruna ögon.. Hehe) som bygger själv allt från grunden till krogarna. Han kommer till krogen, kollar igenom utrymmet, mäter och har sig för att sedan bygga ett system till just den krogen. Så ni kan gissa att det låter bättre än bäst, dusk & dawn har samma ljudsystem i Helsingfors och många andra krogar också men hit i våra trakter har nog ingen brytt sig om att musiken måste vara så bra som möjligt.

Så när han testade allt igår, och satt minimal och pumpa i högtalarna kom jag nog lite.. Haha 😀 and that motherfucking basssss <3<3

2 dagar kvar, två tunga dagar kvar. Men det är roligt att jobba och riva med vårt shak. Jobbande blir roligt även om man är helt slutkörd i slute av dagen. 🙂

IMG_0047.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s