vardag

Äckliga människor.

Alla människor ska ju få en chans eller hur? Och jag ger alla den chansen. Jag bryr mig inte om vad andra tycker och tänker och vill själv bygga upp en åsikt. Men visst sitter det i baktankarna om vad mina vänner säjer om personen, och vet ni vad? Igen fick jag det rakt i ansiktet att man bara borde lyssna på sina vänner tro på vad dom säjer. Så jag tror jag tänker sluta ge alla en chans. Dessutom, tycker jag det är intressant att se hur människor pratar så jävla mycket skit. Fyfan vilka äckliga människor det finns. Man ska nog fundera efter vem man litar på.

Jag tackar alla de härliga människor jag har i runt mig, har nog inte förstått förrän igår hur många jag kan luta mitt huvud mot och gråta ut allt skit. Det käns bra att ha fått ut mycket tankar och saker fixade. Nu ska jag nog lyssna på mångas råd, kolla runt vem som faktiskt finns här för mig nu när allt är dåligt. På bara några dagar känns allt mycket bättre och det behövdes inga happy pills till det. Det krävdes riktiga vänner som stöttar och peppar på mig, nåt att göra och se fram imot! Mitt ansvar jag fick på Affes fick mig att känna mig stolt, stolt över mig själv och att mina big boss litar och tror på mig. Jag är tydligen ingen liten fis som många kanske tror och jag trott.

Nu ska jag styra näsan mot Affes, tre dagar kvar hörni. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s