vardag

Living on a prayer.

En av mina absolut favorit låtar, living on a prayer. Av Bon Jovi. Mannen jag sett två gånger live på stadion, skulle kunna lyssna på hans låtar om och om och om igen. De har en mening. Jag må gilla EDM men när allting mörknar och det blir tyst, då slår inget- jag menar inget, de ljuva tonerna och orden från en låt av Bon Jovi.

Jag har så mycket jag skulle vilja skriva ut, men jag får inte.. För då kan jag lägga andra i stor knipa. Men jag är ju själv i knipa, pga andra. Mitt liv behöver en omstart. Bort från all skit här, helt bort. Börja om. Jag har alltid vilja bort från Nyland, alltid. I många år har jag sagt av och ann att jag vill flytta bort. Och idag så skickade jag iväg arbetsansökningar.

Trodde verkligen inte att jag skulle bli slukt av ett mörker. Men det blev jag. Trodde verkligen att jag skulle klara av att gå igenom detta med huvudet högt. Så vill jag visa mig åt er alla, jag är stark. Men just nu är jag inte stark. Eller.. De är så sjukt, för tillika som jag känner mig så stark och tänker ”vafaaan, skärp dig!” Så går jag sönder från en annan sida i kroppen.

Och när någon frågar hur det är med mig? Hur ska jag svara på den frågan?! Hur ska jag svara utan att jag låter som att alla borde tycka synd om mig för allt är så tufft just nu? För allt är tufft, men jag vill inte att de som är glada och på topp ska bli oroliga för mig. Jag e bara jag. Jag lever, ungefär. Vet inte hur man ska kalla detta till att leva bara, att ligga inne och ungefär gömma sig för andra.

Imorgon ska jag iväg till stallet, måste väll skriva sånt här också. Fast Sasha blir bara matad med godis hela tiden för hon kan jag inte rida på förrän pappa skor henne..och jag vet inte när det blir. Hon har nog skorna fast, men det är verkligen så långa att jag tänker inte börja pina henne att springa med benen fel. Fröken är tillräckligt känslig så hon får nöja sig med lite boxmys.

Ja det var väll veckoslut igen. Pyhpah. Det var väll mysigt.

IMG_0246.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s