vardag

Mys.

Idag red jag ut på Sasha, första gången på 1,5 vecka som jag red henne.. F skrattade åt mig när jag sa att vi ska bara skritta ut. Men Sasha betedde sig jätte fint och jag kunde jobba henne hela tiden. Visst fick jag lust att trava henne några gånger för hon gick sååå fint men jag hade bestämt att bara skritta så det blev bara att skritta. Jag vet inte vad jag gjorde i stallet, men var där 3 timmar.. alltså jag brukar vara typ 2 timmar och idag borde jag ha hunnit göra saker innan Pasi tog bilen till jobbet men allt blev ogjort… men det var så skönt att äntligen årka vara i stallet utan att känna mig svimm färdig och Sasha har lite svullna ben för hon fick lite fnatt av att stå en vecka så hon har lite söndra sig själv… inget farligr bara ytliga små sår men hon e sååå känslig så hennes ben sväller för minsta lilla sår. Nu äter hon inga kraftfoder (inte gjort i några dagar) tills hon e igång igen.

Har en jätte intressant brud som ska komma och se på henne. Vi har pratat om en deal som passar oss båda, så nu väntar jag på att Sasha e fullt i skick för att hon ska slippa och se på henne. Meeen. Gissa om jag inte börjar tveka igen när hon var så jäkla mysig idag.. men jag måste tänka lite klart och mitt beslut e ju taget och det skulle vara dumt att dra allt tillbaka nu när jag lovat bruden att hon ska få komma och titta iaf.

Nu på kvällen kom Vaimo på besök, jag bad henne hämta en cider åt mig till maten, men hon visste inte vad jag ville ha så nu har jag kylen full med cider, rosor på bordet, redbull och salta pinnar. Vi hade salta pinnar tävling (kolla videon på min facebook- vi e helt härliga I know ♥) som nog ska bli vår årliga grejj 😀  åt kålgryta, som faktiskt blev helt okej! Lite mera salt bara men jag e nöjd över mig själv. 🙂

Nu lääängtar jag till nästa vecka, då min älskade vän kommer på besök i en hel vecka ♥ nåt jag verkligen behöver just nu, bara sitta och mysas i en hel vecka- lyx!! ♥ Det har hänt en hel del sen sist så får se om en vecka räcker till för att katcha upp.

Men nu ska jag börja krypa ner i sängen. Imorgon måste jag sköta allt som blivit ogjort under den dåliga periorden. Men nu känner jag mig påriktigt redo för att ta emot vardagen och det känns bra att årka igen. Jag vill bara vara överallt hela tiden… och det går ju inte riktigt.  😦

image

Jag idag. Mjukisbyxorna har fått vara på enda sen ridbyxorna åkte av.. men mjukisbyxor är helt perfekta nu på hösten!

image

image

Tjockis Äijä på länk och efter länk. Jag tog ut honom helt idag.. och han är minst sagt en utslagen krigare ♥ vi är båda på diet, ska vi se vem som först blir i skick för sommaren 2015 😀

sweet dreams!

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s