vardag

Argh..

Idag vaknade jag kl 7, åkte till snällböle och lagade morgonstallet som pappa bad mig göra.
Jag kände mig rätt pigg, ögonen värkte fortfarande och halsen är sjuk och min röst har nog åkt hela vägen till Kina, men sådär annors så helt okej.

Min nattsömn blev bara inte så lång, vaknade 3 gånger och hamnade gå med ett öga fast limmat av allt var till vessan och tvätta ögonen. Men så var ögonen super känsliga för ljus så jag var blindad för några minuter. Mys.

Kl 12 åkte vi till Ekenäs, åt lunch på santa fe sedan till myway på te. Efteråt gick vi med Äijä till Ramsholmen och trasslade runt stigarna där. Riktigt skönt att ha en hund som inte drar hela jävla tiden.. Äijä var nöjd och glad, och så hitta han ett ekollon som nog blev hans bästa vän för några minuter.

Efteråt kände jag mig helt jätte trött, men vi åkte via tokmanni och kodin tavaratalo och köpte några saker. När vi kom hem slängde jag mig på soffan och Pasi började lägga upp grejjer. Flyttade mig till sängen och pasi började lägga upp vår nya takfläkt i sovrummet. Så nu ligger jag här, försöker vila upp mig men lite svårt när Pasi står och svär åt fläkten, men der ser inte lätt ut heller så..

Imorgon kommer Pappsen och sko min häst. Hon har då stått 1 vecka så jag tänker bara jobba henne från marken i 40 minuter för att få ur den värsta energin- om mina krafter räcker. Men måste ha en spelplan iaf.

Några bilder får ni från dagens promenad. Så ska jag flytta mig på soffan och försöka sova lite. Hoppas ni har det bättre än mig såhär söndagen till ära… 🙂

image

Kortet jag fick av Jessica med presenten. Budskapet är ju helt sant.

image

image

image

Äijä min älskade Hemulen ♥ haha. Så söt på sista bilden ♥♥

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s