vardag

Ögon och nippor

Nä nu får jag nog fel i huvudet. Min Oktober månad har nog kommit i gång sämre än sämst. Idag fick jag ögoninflammation. Tack för det. Jag har aldrig haft det förr men det är ju inte så svårt att känna igen det.. Ögonen är svullna som faaan, röda kliar och är sjuka. Varar så tusan, hamnar springa hela tiden och putsa med bommull och vatten och försöker att inte lägga fingrana i ögonen.. men de kliiiiaaaar.

Jag vill bli frisk nu.. dessutom är jag helt hes. Jag låter som en gammal gubbe och Pasi kallar mig till pipus. Haha. Min humor är väldigt inte med mig idag..

image

Så jag stod och hade sån jääkla bra fiilis över mitt fina hår med röda uppsvullda ögon som rinner mer än min snoriga näsa. Tja, känner mig ungefär lika fager som ett lik från 1870.

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s