vardag

Fredag.

Kl 8  ska jag till läkaren… Jessica kom hit igår och hade med sig ett litet paket ♥ lite piggare kände jag mig ca 1 timme.. ringde ett viktigt samtal och så på bara nån minut svängde mitt mående på sig och jag mådde så jäääävla dåligt… så jag har inget val nu än att bara söka mig till läkaren för allt är inte som de ska.. dessutom har Nala ätit nån dåligt så hon har spytt under natten några gånger, när jag äntligen fick sömn sov jag några timmar och halv 4 vaknade jag bara sådär..

Till stallet har jag inte varit sen måndag, känner mig så jäkla skit över den saken men vad kan man göra? Om jag bara årkar ska jag försöka mig ett varv dit idag.. bara dofta på henne en stund. Jag skulle behöva nån som kan hjälpa till med motioneringen även i fortsättningen, som skulle  ha henne halft på foder. Om jag inte bestämmer mig för att sälja henne alltså.. som sagt så känns det nästan vettigast just nu.. eller så skickar jag iväg henne på ylläpito till nån för några år. Kommer måsta bolla med lite tankar..

Imorgon ska min bil fixas, eller Pasi ska fixa den. Kanske jag får den genom besiktad nästa vecka..

Jag skulle bara vila årka göra nåt. Få mina krafter tillbaka. Innom sin tid…

image

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s