vardag

Tack tack tack alla för era fina ord. ♥

Eftersom jag nu ligger med nästan 39 graders feber ensam och ser på tv tänkte jag endå skriva av mig.
Det finns en stor risk att jag hamnar in i kväll igen om inte blödande minskar och febern sjunker.. e så trött och min aptit e helt på noll. Men endå köpte jag 5 liter vitchokoglass idag, det är lixom helt jävla mycket glass men jag tänkte att det har ingen skillnad, vill jag sörje äta glass får jag väll göra det.. även om det just nu inte smakar..

Har fått samtal och mejl av andra kvinnor jag inte äns visste om att haft missfall, och de alla berättade att de blev gravida väldigt snabbt efter sitt missfall. En kvinna blev gravid igen efter 1 månad efter missfall för kroppen vill tillbaka till att vara gravid ♥ så jag håller hoppet uppe om att kanske få en 2015  baby ♥

Men jag kommer nog alltid vara rädd att råka ut för detta igen. Det värsta jag varit med om.. några kanske funderar varför vi betättade så tidigt om detta, men som många mina vänner sagt:
Så om vi inte berättat och detta skulle ha hänt skulle ingen fatta varför vi e lessna, vi ville ha barn och jag var gravid! Så borde jag ha gått o låtsas istället om att det aldrig hade hänt? Nej, nu är det så lättare för alla att förstå varför jag inte är så jäkla sprallig hela tiden.. för jag förlorade nåt jag kunde ha älskat mer än nåt annat..

Just nu saknar jag minja, minja min mysboll. Idag är jag extra känslig och vill bara känna närhet..
Det viktigaste nu att jag får inte dränka mig i sorger, jag är stark och måste vara det. Det finns ingen annan utväg än bara fortsätta leva och inte tappa hoppet.

image

Idag köpte jag en orkidè åt mig själv. Jag tycker att det förtjänade jag, att få nåt fint att se på denna hemska dag.

xoxo, Ida

6 reaktioner till “

  1. Du förtjänar att äta hur mycket glass och köpa hur många fina blommor som helst! Men snälla du, ge aldrig upp hoppet. Du är en sån som alltid lyser upp och jag vill aldrig se det ljuset slockna. Så våga inte ge upp min kära vän ❤

  2. Jag vill inte heller se dig försvinna från jordelivet. Har hamnat ta farväl av en ytterst viktig människa detta år, och vill aldrig mera vara med om något liknande, blir nog aldrig hel igen isf om det händer en gång till. Ta vara på dig själv vännen, jag tror att allt händer för en orsak, och detta bara är en prövning ( visserligen en tung och sorglig sådan) mot en fin och ljus framtid. Jag önskar att jag kunde hoppa in och må dåligt istället för dig, men tyvärr vet vi ju alla att det inte går. Lova mig att du är öppen om dina känslor, och vågar visa dig svag och be om hjälp om du så känner! Du är modig som vågar berätta, men jag tror som du att det hjälper dig på vägen.. Voi fina Ida, sku jag vara där hos dig sku du få en så stor kram att du inte vet heller. SKÖT OM DIG!! ❤

  3. Hej, hann inte svara på din kommentar på min blogg, o så läste jag här idag. Är så ofattbart ledsen för er skull. Kan bara tänka mig sorgen, var så livrädd för den själv. När min pappa dog förra året så märkte jag att en sak som hjälpte var att just blogga om känslorna samt prata med många om dem. Tycker själv att man inte ska skämmas över känslorna man känner, utan att man är modig som talar om dem. Låt sorgen ta sin tid! Det finns inget schema som säger hur länge man ska vara ledsen över saker, o man får vara ledsen så länge man behöver. Sköt om dig, sköt om er, prata med vänner och var nära människor. Kram!!

    1. Tack för din fina kommentar! Du förtjänar verkkigen ett litet knyte efter vad som hänt dig, ush vad hemskt..Njut av din graviditet, så håller vi tummarna att jag får känna lyckan av det också snart igen. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s