vardag

Evigt väntade

Hej på er.

Vart ska jag börja? Kanske med att vi vet fortfarande inte om vi kommer få en baby eller inte. På lördagen tog dom inte imot på Lojo. Jag gick sönder där och då och ångrar att jag inte skapade drama och fejkade magsmärtor. Enda orsaken varför dom inte tog imot oss var för att jag inte hade magsmärtor.
I Ekenäs jouren svarade ingen i telefonen. Kan ni fatta det?! Ingen svarade på sjukhusets jour telefon.

Så vi fick snällt vänta tills idag, då vi skulle till rådgivningen. Vi hade tid 14.30 och det var den längsta förmiddagen i mitt liv. Dessutom fick jag mensliknande värkar på dagen och jag hamnade ta en panadol. Men med lite hopp i mig åkte vi till rådgivningen men till min stora besvikelse hade dom ingen ultra där så dom gjorde en snabb koll (fyfan hur jag hatar att sära på benen på den där stolen!!) och konstaterade att jag nog har rätt kraftiga blödningar… så vi fick en remiss tills imorgon på morgonen till Ekenäs Sjukhus på ultra. Kan ni fatta hur jävla trött jag e på livet just nu?

Till på det mätte dom mitt hemoglobi och jag lider av svår anemi. jag börjar känna mig allt mer hopplös.

Så idag har jag inte gjort nåt. Luggit i sängen och dränkt mig själv. Till stallet var jag och försökte rida, 20 minuter senare var jag så slut på krafter att jag årkade inte. Sasha var så snäll men jag årkade inte.. är så jävla lessen och jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till om de inte ser nåt tickande hjärta imorgon.. pasi tröstar mig med att han tror det har varit tvillingar och ena dött, för så har det hänt åt andra när man läser på internet. Jag var så desperat idag att jag tog ett grav.test även fast jag vet att de kan  visa positivt även om man fått mf, men att se dubbla sträck på pinnen fick lite hopp att tändas i mig..

Nä, jag vill bara stänga ut mig från om världen. Hoppas jag kommer med goda nyheter imorgon.. även om det känns väldigt osannolikt just nu..

xoxo, Ida

6 reaktioner till “Evigt väntade

  1. Hur i hela helvete hade de inte ultra i Lojo?! Vad fan händer med sjukvården.. Hoppas att allt är bra med bebis så du får lite ro. Håller tummar och tår!

    1. Alltså min rådgivning e i Pojo, där har dom inte ultra. I lojo tog dom inte imot oss för jag inte hade smärtor. Men ikväll fick jag såna smärtor som jag aldrig haft förut.. har nu tappat allt hopp om att det finns nåt där imorgon efter dessa värkar. .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s