vardag

Regn och beslut

Vilket jäkla väder det blev… tur finns det manege i stallet så jag åker dit senare. Kommer aldrig kunna stå i ett stall utan manege efter detta 😀 blir ju bortskämmd… 😉

Nu e jag påväg på arbetsintervju, hade ett dilemma om vilken läppstift eller läppglans jag skulle ha?! Har aldrig haft det förr men jag valde att lägga på ett rött läppglans denna tråkiga dag till ära.. och håret i knut (borsta det endå före vilket inte hänt på en tid och det märktes…) men idag känner jag mig lite äckligt snygg.. så där, ja bara super snygg lixom 😀 och det gör inte saken bättre att folk påpekar att jag strålar av mig nu.. men jag är såå lycklig, det är väll det som gör det?

Iaf så händer det nåt sjuuuukt spännande!! Jag ska bli promoter åt en nattklubb, eller åt ett stort evenemang i en nattklubb i Helsingfors!! Det ni! Och detta är intr genom kontakter utan jag råkar väll bara ha tur 😉 det är ett evenemang som började sitt konsept 2012, jag kommer såklart berätta mer och göra reklam även här när allt blir aktuellt 🙂

Ett annat svårt beslut har vi gjort, som inte är alls lika roligt.. men det berättar jag inte ännu om. Iaf så måste vi tänka på framtiden nu när vi faktiskt blir en familj, nu måste saker ändras hur mycket jag inte vill det…

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s