vardag

Morgonstund har guld i mun.

Frukter, det absolut bästa morgonmål som finns ♥.  Min kollega sa att jag inte får äta appelsiner då dom e sprutade med en massa gift som inte är bra åt barnet, men appelsiner e ju såå goda?.. de hör till min morgonmål då jag inte vill/kan äta på morgonen nåt stort så är appelsiner och päron bäst! Även bär smoothien är goda men jag årkar inte höra mixerns surrande direkt på morgonen…

Idag ska jag på arbetsintervju, spännande 🙂 eftersom mina turer tar slut på svartå vill jag hitta ett jobb tills jag ska på mamma ledigt. Jag klarar inte av att sitta hemma (även om jag inte gör de) utan måste få nåt vettigt att göra annors blir jag sur och irriterad och worst girlfriend ever.

Men ni ska ha en fin dag! Jag ska njuta av mitt morgonmål och börja fixa mig fancy för intervjun 🙂

image

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s