vardag

Zorb.

Igår var det svartås personalfest och ddt var verkligen super skoj! Vi fick prova vara gerbiler i en zorb boll, dvs en stor jäkla strandboll fylld med luft som man ska gå/springa i på vattnet. Först tvekade jag, för speciellt nu blir jag lätta yr i huvudet och det är inte speciellt kul. Men jag prova endå och det var ju skit svårt!! Men roligt!  Dock började jag må kakka och hela magen kramppade….men det gick över och kvällen fortsatte för min del till kl 10 och så körde jag hem och sova, pasi sov då redan.. hade väll varit en hård kväll i hfors 😀

image

Jag print screenade bilden från min kollegas facebook 🙂

image

Före festen åkte jag på sopplunch till Sanni men möttes av denna hög. Finnhäst power på hög nivå. Gunnar som går i hagen e nyligen kastrerad men han sa inget fast flickorna gick breve. . Kan nog hända att han tyckte ”Dokkis” var mest intressant (Dokkis e Trinettes föl som föddes lite suprice iår efter att Trinette blev på hösten konstaterad tom så mamma hittade honom en morgon i dike.. haha. Stackars Trinette hade blivit skälld till fet och så bärde hon på en liten… som visar sig bli riktigt jäkla stor…)

image

image

Äijä är en riktig hemule… haha. Så söt ♥.

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s