vardag

Good morning!

Igår var jag för trött för att blogga, så det får bli nu.. 🙂

Stubbåkern gick bra! Ingen flög av och hästarna var nöjda! Åkern är L formad ovh vi red längs kanterna på den i skritt trav och galopp, sasha bytte bra galoppen när vi svängde utan att jag egentligen gjorde nåt 🙂 det att hon byter själv är ju super.. meen… kommer bli svårt att träna förvänd galopp med henne när de blir aktuellt..

Efter stallet åkte jag och Pasi till karis för att hälsa på några av hans arbretsvänner och så råkade några mina bekanta sitta där så det blev en helt rolig kväll 🙂 pasi fyller på Måndag så jag var kusk och idag ska jag jobba dubbla jobb. På ettan till kl 4… urgh. Förr har det stängt vid 3… nåja, money money…

image

Igår påväg ”ut” 🙂

xoxo, Ida

2 reaktioner till “Good morning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s