vardag

Fredag

Imorgon skulle jag vara ledig men så fick jag en kvälkstur vilket är helt roligt då jag kommer få vara ensam servitör i vår vinterträdgård (orangerie).
På förmiddagen ska jag hinna trava av Sasha inför ledighet och även hinna en sväng till tavastehus.

Idag ska jag då rida ut med F på stubbåkern, får väll se om vi överlever resan, då sasha kan lätt explodera på öppet fält. Förr var det ju skitkul att släppa hästarna i full fräs men jag har väll växt upp och är rädd för sorkhål och andra ojämnheter.  Bästa stället att släppa en häst är nog en travbana, bäst är Vermo enligt mig. Andrealinkicken man får är ju oslagbar!!

fick även igen några bilder av Ressus nya ägare, han mår som en prins och visst saknar jag honom ibland…  dock känns det som att jag levde lite status med två hästar och ressu var för liten i min smak. Sasha känns verkligen bättre för mig och vi kämpar som ett team. Ibland (läs ofta) glömmer jag bort att hon är endast 4 år, vi är på en bra linje med andra 4 åringar just nu. Även om hon kan ”stoa till det” ibland måste jag komma ihåg: hon är bara en bebis. 🙂

Nåja, återkommer säkert senare 🙂

xoxo, Ida

2 reaktioner till “Fredag

  1. Du och Ressu hade nog ett band, men jag tror att du och Bad Romance kan nå steget längre. Ska bli kiva och följa er, på första parkett. Allt jobb du lagt ner, helt själv, kommer betala tillbaka sig flere gånger om. Jag tror på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s