vardag

Typiskt

På torsdag skulle vi ha timme för J.A men såklart tappade Sasha en sko idag, efter att pappa hade skott några av stallets hästar. Så jag ringde honom men han har tid först på torsdag eftermiddag att sko henne… buuhuuuu. Bortskämnd unge får inte sin häst skodd i tid för träääning. Haha.

Jag kan säkert skriva lite bättre idag än igår, ni får ursäkta mig för det konstiga inlägget igår.. men iaf så var vi på personsök som Raseborgs räddningshundar ordnar, och Nala har nog ändrat mycket på en vecka som även de andra märkte ♥ jag blir så fashinerad av de andra duktiga hundarna och är så glad att Jessica tvingade med mig! 🙂 Nala fick prova på att ”söka” igår ca 5-10 meter in i skogen, det är så man börjar det och det ska ju vara roooliiigt!! 🙂

Idag fick hon springa lös i skogen och tränade på inkallning, hon ska komma till mig och röra vid mig, inte vid Äijä. Och det gick riktigt bra 🙂 även om vårt största problem är andra hundar…eller ska vi säja, hennes osäkerhet mot andra hundar.
Nå nu ligger hon snällt på golvet och tuggar på sitt hästben 🙂

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s