vardag

Im this kind of girl.

image

image

Varför alltid vara så allvarlig? Människor måste lära sig att bjuda på sig själv! Jag är jäkla dålig på att ta ”ordentliga” selfies och min telefon e full av ”uglies”.

Dessutom fes någon av hundarna nyss. Och lägenheten förvandlades till ett gasrum. Fyfan.

Men till det jag egentligen kikar in för.
Jag är jätte super nervös inför imorgon, för imorgon flyttar Sasha ♥ hon ska få lite semester några dagar- men semester betyder inte att hon ska stå utan om vädret håller ska jag nog fara och simma med henne (nu när vi får ”egen” simstrand åt heppona !!) Och tömköra.  Jag tycker inte om att longera utan tömkör heldre, på vägrar eller runt ridplan. Sasha är inte bara alltid och tycker om det.. hon har alltid haft sina småryck men jag känner henne så bra nu så jag ser när hon funderar på nåt dumt. 😉

Men nu ska jag på länk med hundarna och sen borde pasi komma hem 🙂 jeij. Var idag på min första morgontur ensam och började plocka undan från terassen.. nu e sommaren påriktigt förbi.. 😦

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s