vardag

Jag lyckades!

Idag grejjade vi på lite i stan, och så besökte vi Jysk därifrån vi köpte lite grejjer + köksstolar! Pasi åkte på kvällstur och sa att han lagar ihop stolarna ikväll. Oh hell no, nu när jag äntligen fick kökstolar vill jag ha upp dom direkt! Så jag blev byggarbob och fixade ihop två stolar. Haha. Stolt här hej! Jag har inte på länge ”fått” fixa upp nåt själv så jag är lite löjligt stolt… får nu se om dom håller ihop också.

image

Vårt köksbord tänkte vi måla, men sen tycker jag om att det inte går i mörkt. Det är ett fynd på pryltorget och går att vika upp till större, darför ville jag ha ett sådant 🙂

image

Vår fina bordsduk då? Haha. Ja alla gillar väll Jägermeister? Pasi fick den av Björn som hade ettan och affes förr och vi har även riktiga jägermeister shotglas, men det blir väll lite extremt på köksbordet? ”Hej välkommna till oss, får det vara en jäger-shot ?”

image

image

Och så fick jag förra veckan 20 rosor av Pasi. Några hamnade jag slänga bort men dessa still goes strong. Blommor i hemmet gör mycket! Jag älskar blommor!

image

Äijä hör inte till hit, men lite bekvämare kan man väll endå försöka sova? Tycker det är lite nackspärr varning över ställningen. ♥

xoxo, Ida

5 reaktioner till “Jag lyckades!

 1. Instruktioner:
  Följ anvisningarna till punkt och pricka!
  Varnas för eventuella skador!
  1: Stig upp på stolen hjämnfota.
  2: Stå stilla en kort stund.
  3: Pomppa lite lätt på stolen, fötterna ska fortfarande vidröra stolen.
  4: Om allt verkar OK. Ta ett skutt. Men bara ett! VIKTIGT!!
  5: Om inga ljud förekommer eller peronskador. Skutta några gånger till. OBS!! Bara några!
  – Vid knak och brak. Stig ner från stolen! Om du inte ligger redan.
  6: Skutta ordentligt och försök på en volt. Allt ännu OK! Är det lugnt.

  Klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s