vardag

Good morning!

Idag väktes jag av att Nala hoppade omkring i sovrummet, helt klart med åsikt att vi hade sovit tillräckligt länge. Hon blev super glad när hon märkte att jag var vaken och så kom Äijä också och smilade ♥ kan en morgon börja bättre? Nej, tror inte det.

Igår fick Jessica mig lockad med på personsök som väst nylands räddningshundar ordnar. Det var jätte fint att se hundarna jobba och hur jäkla glada dom var! Bäst var helt klart en 11 veckors collie valp. Hur jäkla sött alltså!!??

Sist var det Nalas tur och vi tränade med inkallning. Hon fick springa lös och alla damer hade godis som hon fick då hon kom. Lite orolig var hon men tillsist var hon lugn 🙂 sedan åkte jag till hund parken där hon fick sträcka på sig och igen tränade jag inkallning-sitt. 3 bra och så räckte det. Mycket jobb har vi, men hon lär sig snabbt och så ska vi tänka på att hon varit hos oss bara några dagar. 🙂

Idag är jag igen ledig,  ska se vad jag hittar på. Om någon kommer med mig till hundgården kanske?  🙂

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s