vardag

Vad är oddsen?

Just när mina ben blivir bra och jag skulle äntligen kunna rida, gissa om jag inte föll igår på jobbet över två ynka trapsteg och slog till min arm och knäna rejält. Jag hade en oöppnad vinflaska i handen så hamnade ta imot falleted knäna och armbågarna. Fullt på stengolv. Mums.

En timme före jag sluta, märkte jag att jag borde ha börja kl 10. Argh. Så jag hade börjat kl 9. Well fuck it.

Så skulle jag göra plättar, pasi skulle åka till butiken kvart före 9 och köpa mjölk. 10 gånger försökte han starta bilen men akkun va död. Tur så kom snälla Jessica med ungar och hund från Tenala och skulle ge starthjälp. Vi skulle flytta på min bil genom att buffa  den. Men vet ni va?.jo då startar skiten nog. Aaaaaaa!!!! Så Jessica körde i onödan ut hit bara för att min skit bil bestämnde sig nog för att ha akku. Wtf.

Så igår va en sån dag. Idag ska Minja köras till åbo. Några dagar kvar till beräknat! Glad e jag att jag inte behöver ens se valparna.. för mitt hjärta skulle smälta och vips så finns det en valp i huset. Nejdå. Jag är överkär i Jessicas dobermann Asha och vill absolut ha en sån hund till nästa, eller en gammeltida Schäfer som inte är avlad till att benen ska ge upp om 3 år…

image

Ha en fin dag alla.

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s