vardag

Träning

Sommaren ser ju ut att komma igång igen. skönt! Mindre skönt med träning, tur var det på förmiddagen men endå.

Sasha var full 10 idag! Kommer börja ha Marjut Andersen som dressyrtränare, hon samma tänk som Jepa (och Kyra). En äldre dam som sett det mesta. Tyvärr, kommer hon i september åka på rid VM, därifrån hon fortsätter till Spanien över vintern. Så nu ska vi köra 1 gång i veckan träningar, sen ska vi se om jag fortsätter för någon hennes elev till hon kommer tillbaka.

Men hon var jätte nöjd med båda mig och sasha och som jag sagt det förr; Sasha kommer bli så snygg  när hon  blir äldre. Hon är känslig, men framåt gränsen till het men hon är alltid och lystrar på mig.

Marjut sa idag, eller gissade, att jag varit mycket i kontakt med föl/unghästar i mitt liv, för jag blir inte som de flesta ryttarna blir om unghästen bråkar. Jag lämnar bort den delen att det är en unghäst och börjar den bråka, driver jag fram den som vilken häst som helst.  Många spänner sig och blir rädda= blir kaos.

Jag vet inte hur jag ska skriva för att i te skryta om oss som ekipage efter dagens träning.  Så jag lämnar det såhär.

Fanny är i finland! Hej och överraskning lixom. 🙂 men nu ska jag med stall kläderna på nagelfix. Haha. Jag har ridkläderna i stallet och byter om där, men de e ju också stallkläder som.jag går dit med?

Btw. Nu är gården till salu. Igår var Tuula och prissatte det. Så nu vet ni det.

image

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s