vardag

Måndag.

Hej på er.

Här har det varit tyst. Jag har jobbat en hel del men nu har jag 4 dagar ledigt!! Igår, på en söndag,  satt jag och drog en fylla och skrev upp ny drink lista och smaka på de nya drinkarna. Så två flugor i en smäll 😉

Har inte ens krabbis idag, lite besviken faktiskt och farligt.. för nu kommer jag inte ihåg hur äckligt det är att ha krabbis…

Paulina e här nu och slavar, tvättar min bil och reder upp. ska börja packa sakerna snart, för det är ju ingen hemlis mera att vi kommer flytta i slutet av nästa månad. Helt eget, och vad jag saknat mest- privatliv!!!

Blabla
.ligger o steker.

image

Fina sibbe igår när patte ville ut och rida. ♡

image

image

Strawberry margarita ♡ det skönt några såna igår. ..

image

Och min utsikt där jag ligger just nu. Inte illa.

image

Och jag steker. 😉

2 reaktioner till “Måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s