vardag

Wine tasting

Idag fortsatte skolning, med eine tasting och rundtur på gården.
Vi slapp in på slottets dolda avdelningar, till de riktigt läskiga rummen dit inte gästerna får gå. Jag var nog vett skrämd hela tiden, och så kom det sånadär kittlingar i kroppen, varefrer hon berättade att just där hade en kvinna dött inne i hennes tvångsrum. Var och gick i de smala trapporna där tjänarna gick runt i slottet och upp på vinden. Det var redan i sig en upplevelse!

Sedan fick smak körtlarna jobba då vi började smaka på vonerna, vilket vin passar till vilken mat. Detta var min första riktiga wine tasting med mat dom jag varit på så det var intressant.
Fotografering med hels personalen blev det också. Det måste ha blivit vackra bilder i detta strålande väder i den trädgården. Oj…oj..

Snart ska jag iväg och söka Pasi, men hade lite tråkigt hemma så knoddade lite smink i mitt fejs. Gud vad en människa ändrar med tio ton make up. Och jo, jag hittade min borste :p

Btw, jag har ju förlägningar (no shit va?!) Men jag hade liiite tur när jag bedtällde dem via dreamhair, jag visste bara att jag ville ha ljusa slingor i och hittade dessa, beställde dem. Några dagar srnare besökte jag sara och jag är verkligen nöjd med resultatet. Och vilken tur att förlägningarna är exakt samma färg!! Det är alltså clip in /on föröågningar 🙂

image

image

image

image

Från igår, pojkarna fick jobba lite. Guije är jätte duktig, och söker hem… så om någon vill ha en helt underbar hund, mef mycket energi, garanterad draghund, ta kontakt. Sista försöket, annors får han väll stanna hos oss… blir så arg på människor. Det är en husky, huskyn är inte som alla andra hundar. Det är listigare än ormen ovh följer med allt du gör, lär sig snabbt och fan vad dom är jobbiga ibland. Men, helt jävla härliga hundat, alltid.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s