vardag

Get back up and stay there.

Barbie cheking in efter påsk helgen.

Jag satt igår och skrev ett inlägg, ett väldiigt elakt inlägg och just då jag skulle ladda upp det lade jag det in på utkast istället vilket var mycket klokare gjort än att ladda upp. För vad får jag, eller egentligen nån av er, ut av det att sitta och skriva elakt om andra?ger det en liten gnutta av lycka? Kanske det, men egentligen är det nog fruktansvärt barnsligt,  omoget och idiotiskt
Det är just det som stora bloggare försöker stoppa, pikande mot andra. Om du verkligen måste vara elak, säg det då rakt ut till personen istället för att leka gangster vid data skärmen. Och före man  gör det, se dig först i spegeln och fråga dig själv om du har råd attgöra det? Är du själv så mycket bättre?

Människor som måste pika andra är svaga. Dom söker uppmärksamhet genom att försöka få andra att må lika dåligt som  sig sjävla. I know för jag själv varit där, men det är inte så svårt att söka professionell hjälp och tyvärr så är internet ingen psykolog hur mycket man än vill det.

Jag skrivet detta inlägg med en god ton, men hårda ord. Jag är nöjd med mig själv, för jag är stark och hur mycket människor än har försökt dra mig under har ingen lyckats och kommer inte gjöra det. Jag vet var jag har mig själv, min partner och vi är väldigt stabila i vårt förhållande. Det behövs en stark människa bredvid sig om man är svag, en människa som gör en lycklig, en som får sig att foersätta kämpa.

Sluta vara two faced, du vinner inget på det. Vill du visa dig vara stark? Sitt inte då bara där utan bevisa det.

Barbie checking out. Puss.

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s