vardag

Sol ute, sol i sinnet.

Idag är en mycket bättre dag, även om min lust att rida är långt borta tyvärr..
Men snart är det helg, vi kommer vara båda dagarna i helsingfors på fredag för att se bingo player (egentligen bingo players men en av de två dog i fjol så vi tycker de låter vettigt med player…typ..) och på lördag avrosse.  Kommer sova på hotell, mys! Lite extra lyx i vardagen. Ska fixa lite smått o gott färdigt för helgen, kläder, hår (ska till sara på salong saxess imorgon för att få extra blonda slingor och fransar) lite förlägningar i håret och miau.

Men nu har vi ännu några normala dagar framför oss, vi ska lägga upp en ny blomrabatt och jag måste buffa skit från skitdalen upp till huset, typ 10 kärror. Men det är gratis träning så inte klaga och bara jobba.
Imorgon ska jag även hälsa på vackra marie, hon kommer vara mitt morala stöd för en grej jag ska göra.
åh vad det är en lättnad att veta att alla skulder och räkningar är bort betalade, och kan äntligen leva ett normalt liv. Även om jag hamnade göra ett tufft beslut så blev jag av med det största bekymmret av dom alla..

Ha en fin dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s