vardag

Glömmer bort det som är viktigt

Jag har inte ridit på  4 dagar, för jag vill inte och för att jag saknar ressu.
Pengar gör en inte lycklig, så är det bara. Jag skulle visst kunna operera nya tuttar och resa iväg nånstans, men då skulle jag endå bara vara glad och bekymmerlös för en liten stund. Ressu gjorde mig glad, att vara med honom och jobba med honom gjorde mig glad. Han bedömde mig aldrig.

Sitter med tårar i ögonen just nu. Ensam hemma, utan känslor. Helt kall faktiskt.
Har en massa program till helgen, men inget utav de får mig ens lite pytte glad. Jag har haft en bra periord länge, men det är ju också bara fake för pillren jag käkar. Så nu kommer väll en riktig jäkla break down? Man borde inte ha en blogg när man har angst, de borde finnas angst stop på alla portaler. Men sen igen, de e ju mänskligt att må dåligt ibland. Jag blir bara arg på mig själv då dessa dagar kommer.. att jag kan släppa mig till att må såhär.

Igår färgade jag mitt hår, ljusa slingor. Jag besiktade min bil. Skötte hästarna och hundarna. Jag vet inte äns hur jag ska skriva ner de för att de ska låta spännande.
Jag har brytit kontakten med i princip allt och alla. Och vet ni, jag har ingen att prata med. Det går riktigt bra, men dagar som dessa är det svårt. Jag litar på absolut ingen. Om jag berättar nåt till någon känns det som att ingen tror eller egentligen bryr sig. Jag har vännerna i stallet, i ekenäs dom jag tar 30 minuters kaffen med, dom jag träffar då vi festar. Men enda sen jag flyttade ut hit känns det som att ja, ingen bryr sig om oss i skogen? På hösten bodde jag hos c, allt var så jävla bra tills allt rasade samman och jag hamnade ut hit. Jag och c har knappt kontakt idag, och det stör mig inte för jag vet att jag faktiskt försökte.
Jag har mina killar, men hej jag e ju en tjej och behöver en tjej att krama om ibland. Det där vanliga ”hur är det med dig då” pratet har jag fått nog av.
Är trött på mig själv, för att jag måste vara så svår. Så svår att jag får kaos med mig själv ibland. Ställer för höga krav på allt, vänner, platser, händelser och jag märker det först när det är försent att skärpa sig själv.

Imorgon vill jag nog ut och nolla mitt huvud. Det borde inte vara så svårt för dessa fest vänner finns det alltid av och när jag festar glömmer jag bort halva omvärlden så det är helt okej. Vet inte när jag tänkte upp på hästryggen igen.. årkar faktiskt inte bry mig.

image

En reaktion till “Glömmer bort det som är viktigt

  1. Nåmen hm Ida! Låter inte något bra det där. Hoppas det går över att det bara är tomheten efter Ressu som gör dig deppad! Var glad att han lever i allafall och har det bra. Det kunde varit värre om han var borta för evigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s