vardag

Söndag.

Hej på er, jag lever och mår relativt bra. Har hänt en massa och vet inte var jag ska börja…

Ressu är inte min mer, vi startade på fredag morgon, packade Ressu i hästbilen och en väldigt lång resa  började. 6,5 timmar tog det för att komma fram till joensuu. Ressu sto snällt hela långa vägen, men när vi kom fram var han nog trött… men allt har gått bra med honom i nya hemmet och han är inte alls sressad över flytten. Det var väldigt svårt att säja hejdå och jag stod en lång stund och kramade om honom, tills han buffade med huvudet mot mig och svängde om för att hälsa på de andra hästarna.. ressu fick ett bra hem, det vet jag. Han kommer bli älskad och behandlad som en kung.
Vår resa tog 14 timmar alltsammans.  Jag somnade som en stock när vi kom hem..

Vi hoppar nu till mitten av veckan, dvs onsdag och torsdag. På onsdag dagen packade jag sasha och sibbe i trailern och körde till aktiivi för två dagars teho träning. Sasha tänkte ta livet av mig, då hon brunstar och jag skulle ta bort lindorna från bakbenen gav hon en rejäl kick bakut och vi snackar bara millin ifrån mitt huvud.. hon kan nämligen sparka ”kosparkar” ut åt sidorna och de e inte nice.
Men i ridningen var hon super, väldigt mjuk och behaglig. Och nu tror jag ännu mer att hon har akhal-teke i sig, då även J sa att hon har galoppen som en sån. Men ush vad fin hon var, min tjej.

Och tillbaka till idag. Ligger med spontan krabbis (haha).igår blev det lite spontan avfärd för mig till helsingfors då jag plötsligt blev inbjuden på en privatfest till en av favorit klubbarna. Första gången jag festade utan pasi på 6 månader… wow. Han fick aggera kusk och Sökte mig lite före 3 på natten. Det var en riktigt kul kväll och jag fick träffa många nya ansikten. Inte så illa 🙂

Inatt hamnar jag sova utan pasi, vi har sovit ifrån varann 1 gång men nu har han natt turer hela veckan.. mindre kul 😦

image

image

Gissa vem som e på bilden under.? 😉

image

Och här e sasha för en vecka sen på åkern..

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s