vardag

Thank you for the good times,The days you filled with pleasure.Thank you for fond memories,And for feelings I’ll always treasure.

Jag har inte bloggat nåt för jag är väldigt låg just nu..

Orestes dansade idag igenom vet.besiktningen och på slutet av veckan kommer vi att köra honom till joensuu. Jag har gråtit massor idag, när jag fick rena pappren på honom brast det. Jag kommer knappast se honom igen och ingen kan förstå hur ont det gör. Jag vill bara sitta och gosas med honom men det går inte heller…. jag kommer sakna honom och jag kommer ångra mig flera gånger.. men tyvärr gäller mycket om mig och mitt liv, jag måste komma på fötter och det sista budet jag fick på honom kunde jag inte säja nej till mera, eller fått säja nej till..

Jag har klopat till det rejält för mig, och får nu själv lida för det. Men att sälja ressu nu är väldigt jävla tungt.
Tacka har jag honom för han har fört mig hit idag, likaså jag honom. Vi var endå ett team, kompisar och jag älskar honom nåt fruktansvärt mycket. Om han bara var 5 cm högre skulle jag aldrig sälja honom..
Men nu slipper han till ett fint hem, och det käns endå bra även om det tar ont.

Vår lilla resa, från juni 2010

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Tack för allt gubben ❤

Och jag kommer ta till med blogg paus tills jag känner mig redo igen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s