vardag

En helt vanlig dag på Stallet

Känner mig skylldig till ett stall inlägg bland alla random..

Igår var jag och red Orvokki, red henne på uteplanen i en stor 8, vid varje mitt på volten tog jag halt, så det blev 3 halter på en 8. När hon blev lugn gjorde jag samma i trav, dock var hon stel/halt till höger så där fortsatte jag i endast skritt. Hon gjorde igår egentligen dubbla pass och ska nog göra samma idag då hon var riktigt bra att rida igår!

Ressu fick vi sällskap av Eeva, hon red sin 6 åring.  På ressu provade jag ett nytt bett, då det hör till att visa upp en försäljnings häst med bett och inte i hacc.. och ressus mun har tyvärr blivit rejält förstörd så det är lite av en kamp att rida honom.. men tillslut fick jag slänga tyglarna och jobbade honom med sitsen i galopp och vet ni- hans galopp är helt annorlunda än förr. Tycker mest om den för det går att ”leka” med den så mycket! Efteråt hade jag honom och piru lös i manegen och dom fick härja lite, eller nå piru härja och ressu sto och kolla på henna 🙂

image

image

image

image

Piru hälsade på schmulen (shettis blandat med åsna)

image

image

Och hann på loppisrunda med Fia före jag var och skrev på nya kontrakten till jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s