vardag

Hola bitches!

Igår skrevs kontrakten på Orestes, så jag hamnar inte fundera på honom så mycket mer..
Och så fick jag ett långt samtal av T, vi har blivit ”vänner på distans” även om vi inte bor långt ifrån varann alls.. Men igår lovade jag honom att vi nog ska komma på besök, så att han får träffa P och jag träffa hans blivande barns mamma. Vi pratade om allt, allt som man bara kan tänka sig. T pratade jag mycket med på hösten, då han var verkligen där för mig och lyssnade, och han vet nog allt om mig.. Även om det var svårt att berätta så gjorde jag det.. Och helt rätt gjorde jag, För jag litar på mig och jag på honom, och det käns riktigt bra.

De senaste dagarna har mycket gått i mitt huvud. Jag berättar nog varför på bloggen när tiden käns rätt. Och jag kommer vara lite borta härifrån nu. Dels för att helgen kommer vara full med program, idag ska jag hinna med en massage hos Irina och sen är det full fart på med allt fixas inför imorgon. Fanny kommer imorgon på morgonen, måste söka henne från Åbo, det ska pyntas och fixas, Leo ska sökas från Esbo och bålen och småtugg ska lagas. Idag ska jag laga shottar, jell-o shottar och ”aphjärna”. Mums!!

Så ses !

20140320-074503.jpg

2 reaktioner till “Hola bitches!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s