vardag

save the memories.

låtar som väcker fina minnen:

om man lyssnar på orden, så det förklarar det mesta varför jag tycker om den. och blasterjaxx är helt sjuka på att göra låtar.

)

Jag kan inte beskriva vad denna låt gör åt mig. den går rätt igenom och den skriker mitt namn.
Jag kommer ihåg från summer sound, hur jag njöt av denna låt. jag kommer ihåg söndagen efter umeks keikka i Helsingfors hur vi åkte med några kompisar till hangö för att leka i en lekpark och vi lyssnade om och om och om på denna låt säkert 75 gånger.

)

Varför lägger jag med denna låt? jag minns inte ens att jag hörde den, på den kvällen då mitt liv tog en jäkla sväng. den kvällen då vi alla var tills Helsingfors, jag visste inget om typ någon av dem, vi var alla lite nya för varann. men se bara, den kvällen körde ihop oss rejält och idag är jag tillsammans med han som gick omkring med svampbob skjortan och har de bästa av bästaste vänner. tänk vad lite jag visste då?. umek <3.

)

”let me, take you, to a place- I know you wanna go..”jag tänker såklart på min första spelning, min låt jag började med. som yep, fortfarande får mig att bli glad. för det var, en härlig kväll. den var även första kvällen som P gjorde mig svartsjuk, och han gjorde det på flit. även om jag var ”upptagen” med T så visste nog alla att det mer eller mindre var slut. helgen efter tog det slut.

)

Lift off. omnomnom. sommar, sol. sommar och sol.

)

okej, spaceman är legendarisk. det är den. och ja, den är bra. haha. men, nej, cobra har en större betydelse. men hardwell kan sin sak, och även denna låt får mig att tänka tillbaka på några riktigt, riktigt bra stunder.

)

”lägg händerna ut, stäng ögonen, tänk att du svävar över en stor stad som miami”. åh.

)

Världens mest löjliga, konstiga och creepygaste låt. men oj, ni skulle bara veta hur det har festats till denna låt. suck on my big fat.. ooppaa.

)

den e faktiskt inte så bra den här låten, men jag kommer ihåg hur jäkla mycket jag tyckte om den då den kom ut och hur arg jag blev när jag missade den på Summer Sound 2012.
Hardwell har verkligen gått upp med sina låtar, men nej, inte äns spaceman betyder lika mycket som denna låt. ❤

)

den 4.4. kommer Pleasurekraft till Helsingfors, det är ett litet måste att åka dit, eftersom denna låt var en som spelade på reapet de första gångerna jag var på rave. och Pleasurekraft har några riktigt smaskiga låtar. mums.

)
hihi, min och Saras ❤ låt. minnen,minnen,minnen..då vi var oskyldiga tjejer på gamel affes 😛

och såklart måste man ju minnas min och Tallefjants låt. oh-my.god,

en låt som får mig att komma tillbaka till tiden då jag nyss fyllt 18, det var en ganska hejvild sommar och väldigt sena nätter.. he-he.. 😉 det här var också en låt som vännerna kallade till ”Idas låt..”

sommaren 2008.. 16 år gammal, och väldigt, väldigt yr i bollen.

och absolut inte för att skryta, men då hade jag mina börst i ett stort hormongupp. jag älskade mina boobs då, (i dag vill jag operara om dem, jag hatar dem helt enkelt.) och jag var väldigt duktig på att shakea 😉 denna låt var min absoluta favorit:

Ida, 14 år gammal. väldigt, väldigt, väldigt nöjd med sig själv och älskade att vara i centrum på alla fester. så, vem minns mig stå och dansa till denna låt på råckersgatan? hahahahaha. och då oftast på ett bord eller liknande..

tänk, det är 12 år sedan denna låt kom ut. och Minns du, Sandra, hur vi försökte härma henne? hahaha. Ljuvligt. jag var lixom 10… hihihih.

och nu när jag går igenom låtar, får jag för helvete ångest. haha.  Ida, 10 år. det är 12 år sen.. 12 !!!!. näj. vet ni. men jag är glad över alla fina minnen jag skapat med mina vänner, många av dem har ändrats längs med åren och några få har hållits kvar som jag kan dela minnen med.
och mjo, min musik smak har nog änrats, men jag har alltid gillat de mera hårda låtarna än tråkiga finne ballader. haha. party tjej som alltid varit.

3 reaktioner till “save the memories.

  1. Du vet att dom hä låtarna säger mig iiiiingenting, förutom några 🙂
    Men d drog mig tibax ti ”Bon Jovi” traditionen vi kom överens om fö måååånga måååånga år sen (vi börjar bli gammla) 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s