vardag

maginfluensa.

Dum som jag var förra veckan besökte jag M som låg med maginfluensa i sängen.. ja men med henne satt jag glatt och drack te och hade palaver.. vad tänkte jag med? klart som fan att jag blir smittad..haloo..
Jag har iaf inte spytt, ännu, men min mage har mått dåligt hela dagen och jag varit illamående.. men hamnade göra ett besök till min mormor, för att fixa en grej angånde gården och hästarna här, eller ja..nåt ditåt iaf. 

Hondan jag ville köpa har blivit såld. suger. jag visste väll att jag borde ha slagit till direkt. men nu ska jag åka för att se på Audi, eller inte nu..bara jag blir frisk. Vi har så mycket som skulle måsta göras nu på helgen, besök från viktiga personer (jobb ärenden) och jag skulle måsta fixa saker hemma.. det kommer en kvinna och se på Sasha, som även troligen kommer att köpa henne. 
Ni kan läsa om mina planer i några inlägg neråt, där jag berättar varför jag säljer alla mina hästar (alla två hahah). 

Men nu ska jag gå tillbaka till att vara den perfekta flickvännen, har betalat allt på bilarna nu (kan blir dyrt om man lämnar sånt obetalt när farbror blå stannar.. någon har väll erfarenhet av sånt och jag har hört tillräkligt på min mamma som förklarat hur viktigt det är att ha allt betalt på bilen. mums.)

ps. min födelsedag är om två veckor, och vet ni vad jag önskar mig? jo plastbommor. så om någon vill ge mig en present, så vill jag ha ”krukväxter” i plast.. och parfymer. puss 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s