vardag

tystnad och fulla dagar.

Här har det varit tyst, men bara för att jag har mina dagar helt full satta.. 

har faktiskt inte så mycket att komma med åt er nu. Väntar på min födelsedag och April, påsk och våren. 

allt rullar på som det ska, väldigt neutralt för tillfälle.. väntar bara på en riktig break down, har gått ”för bra för länge” för mig käns det som.. ;D haha. ush vad positiv jag är nu 🙂

men jag lever, men har verkligen för fullt upp för att kunna sätta mig ner och skriva. det säjer väll sig själv, att rida 6 hästar i dagen, på olika stall, djurgården här hemma och sen ännu hinna vara den perfekta flickvännen, jaa.. då får bloggen bli lidande. 
Jag höll ridlektionen här omdagen, 2 år sen sist och med 5 minuters fövarning..så jag stod snällt och höll 2 lektioner i sträck. Ridit igenom en paint horse western stil, vilket jag älskar. 
Sasha har det varit köpare och tittat på, men inget är fastslaget.. men..men..man får se vart tiden för oss.

och great. medan jag skrev detta hoppade blanca, mitt katt, rakt in i vattenskålen.. mums med 5 liter vatten på köksgolvet. men, mitt eget fel. Blanca måste få några minuter, varje kväll, leka med rinnande vatten från kranen.. hon dricker det inte, utan bara leker.. hej morjens, mitt katt mår bra 😀 haha

En reaktion till “tystnad och fulla dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s