vardag

Personal trainer.

Idag kl 8.30 startade vi mot Kyrkslätt för att söka hem Ressu, allt gick bra, förutom att väl i Kyrkslätt blev det såklart lite mun hackas och delade åsikter.. Men tur hade jag världens futtigaste människa med mig 😉 så hon skötte pratet.
Väl tillbaka i ingå tog vi 4 hästar ner till mNrgen och släppte dom löst, och Ressu såg såååå lycklig ut!! Vi tränade lite hantering från marken, och Maiju berömde mig om hur bra jag skolat honom.
Efter det lagade jag igång min personal trainer för ett dressyr pass, hon var även med i manegen och springa så hon var passligt uppvärmd för lektionen. Mina magmuskler fick sig rejält men jag kämpade att sitta ner i alla hennes enorma gångarter.. Mums.

När jag kom hem tog jag och longerade Sasha, hon var lite busig, men lugnade ner sig efter en stund och så fick det räcka 🙂
Så var vi och hälsa på svärmor som filmer år idag, och hon och P har nåt skummigt på gångs, det är min födelsedags present dom gömmer för mig ;p jag blir sååå jääääkla nyfiken när Jag vet att någon gömmer nåt för mig 😀 nå, inte många dagar kvar..

20140226-200950.jpg

20140226-200943.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s