vardag

26 Februari 2014

Igår var jag 4 timmar i aktiivi, när jag kom dit blev jag meddelad att vi ska göra lite markarbete med hästarna, så jag tog snällt in Orvokki och började rykta henne.
Vi tog ner 3 hästar och släppte dem lösa, de 2 andra sprang kanske 10 minuter så kom dom in till oss och man märkte hur dom litade på människorna för även om vi viftade på plastet stannade dom brevid oss.
Orvokki märkte man att hon inte blivit hanterad från marken på en lång tid, så hon sprang sig själv svettig och vägrade ge sig. Så efter kanske 30 min kom hon in till mig och vi kunde börja hanteringen. I endast repgrimma.
Efter en stund bads jag hoppa upp på henne, och utan att strida imot så gjorde jag det. Vi borde ha filma det, när två ”wild-ladys” slår ihop till ett blir det inget annat än bra 🙂
Red henne i skritt i bara grimman över bommar och tränade att styra med vikten och det gick super!

Efteråt kom pappa och sko, och vi börja prata om hur vi ska fortsätta med Ressu grejjen. Han söker vi idag på morgonen med Jannica, och så blir han i aktiivi, där Jannica kommer att träna mig med honom och rida till honom, samtidigt som han kommer att vara till salu.
En till häst som kommer till försäljning är Sasha. Jag har funderat över saken och det är nog det bästa jag kan göra för henne. Hon är nu i det stadiet där hon bör läras mera avancerade saker och utan ridplan är det ganska omöjligt. Så jo. Jag har bestämt mig att sälja mina egna hästar, och fortsätta rida andras.
Till stallet, vårt stall, flyttar det nu in en hyreshäst och har en till på kö tills det finns plats i stallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s