vardag

13 Februari 2014

Idag fyller min moster år, känns som att alla fyller år nu i en flygande takt… och snart är det min tur.. men som jag längtar till det 🙂

På morgonen red jag ut  en timmes skritt tur med Kuumi, runt på olika skogsvägar för att fräsha upp mitt minne om vilka härliga vägar det finns att rida på!
kl.11 kom N så vi red ut på Sasha och Sibbe, lite halt var det men det gick. nästa vecka ska sasha få sina första skor under, äntligen!!
N red ut med wiski och jag städade stallet. så nu sitter jag här och har inget att göra.. tur slutar Pasi snart så får jag mysa med honom.

Bild

Jag är ett stort fan av att surffa runt på nätet och söka nya citat och ordspråk, och denna slog så in på mig. Jag har haft många vänner genom åren, och det finns endast två som verkligen har förstått sig på mig, det är Fia och Cassu. de vet att även om jag försvinner för stunden, så kommer jag alltid tillbaka. jag tröttnar på människor, så är det bara. och flere människor borde lära sig det, sån e jag 🙂 Jag är lyckligt lottad som har de vänner i mitt liv som jag har nu. och de är inte bara Fia och Cassu, utan hela gänget från Ekenäs (och esbo jaja) 🙂

Bild

Pasi får mig att känna såhär, som en liten flicka och kärleken för honom bara växer. vi har så mycket planerat in till sommaren, hösten och nästa vinter. Resor, fester, festivaler, romantiska stunder på tumis, helvilda kvällar med vänner. Har drar fram de bästa i mig, lyckans jag. ❤

quote-about-i-love-how-my-brain-stops-working-when-we-kiss

 

❤ no words needed.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s