vardag

1 Februari 2014

Hej hopp.

Så jäkla mycket snö det har kommit inatt… Var lite jobbigt att gå på länk även om det var plogat för jessus vad halt det var!
Hästarna ska imorgon få jobba på åkern i djupa snön, men idag får dom vara lediga!

Var och hälsade på min mormor idag på dagen då vi pratade om min nya bil. Ja, jag ska köpa en ny bil! 🙂 och jag har en på hugget redan, så fin och perfekt!! Om Orestes, mitt 7 åriga halvblod som jag äger på hälft som nu bor i Kyrkslätt, nästa månad måste någon av oss lösa ut honom, men hur det blir får vi se, vem av oss som köper honom.. Jag har haft honom i snart 4 år…

Men nu är det helg. Igår satt vi hemma hos keke och Sofia, drack redbull och pratade strunt. Vi ska åka på kryssning med dom under denna månad som ska bli riktigt kul! Lite spännande också ;D haha!
Idag har vi inga planer, sur puppor är vi allihopa. Men det är ju bara så, alla dagar kan vi inte vara över lyckliga 😉 vi lever inte i en saga. Även om många andra gör det, men förr eller senare kommer även dom att komma ner på jorden kan man ju hoppas ;D

Nu ska jag till stallet, ha de gött 🙂

20140201-175006.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s