vardag

29 Januari 2014

Här har det värit tyst några dagar, glömde helt bort bloggen under helgen.

På fredag satt vi med några vänner från Lappvik hemma hos oss, drack några cider och kollade på film, gick och sova runt 4 tiden efter en massa skratt och gotta som vi åt.
Lördagen gällde Helsingfors, en spontan övernattning på hotell. Vi gick inte ens ut på krog, utan trivdes bra på rummet.

Har på måndag och tisdag ridit på 3 hästar, måndagen tog jag sibelius och kuumi som handhäst, vilket gick super! Kuumi stressar alltid hemåt men nu gick han!! 🙂 på tisdag, igår, red jag honom i skogen- klättring, och han var faktiskt duktig! När vi kom ut på vägen tajtare han igen, men började inte rusa då det gick igenom. Börjar man dra honom i munnen är det kört, för då sticker han.
Sasha drog omkull igår på åkern, skulle lyfta galopp då hon strävade imot och böjde som ett s och blev i obalans och föll. Låg båda på marken tills hon steg upp, lite små chockad.
Idag var hon nog och sa förlåt med att vara helt SUPER att rida! Har nu ridit henne utan martingal och visst slänger upp huvudet ibland, men största delen av tiden går hon i en låg avslappnad form. 2 veckor till ska hon ridas 4 dagar i veckan, sen får hon 2 veckor ledigt. 🙂

20140129-124121.jpg

20140129-124133.jpg

20140129-124141.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s