vardag

23 Januari 2014

Idag fyller pappa år, då grattis till honom! 🙂

3 hästar arbetade idag (kom nu på att jag glömde skriva det i häftet jag har i stallet..) med Sasha red jag över till grannen, För att visa henne lite nya vyer och bara för att ”jaga” upp henne och se hur hon reagerar då hon är uppspelt. No problems. Hon är ju tuff min lilla tjej! Rädd för kärrorna var hon? Så hon stannade, glodde och utan några maningar tog hon mod i sig och gick fram! Fick sitta och hålla in henne för hon ville ta sig förbi farorna med fart!

Kuumi var mycket bättre idag, långt från perfekt, men mycket bättre. Så imorgon tänker jag igen rida honom på åkern, mycket serpentiner och endast i skritt. Vill ha honom lugn där först,. Minns så bra att förr var han den ända hästen jag vågade rida barbacka och utan hjälm.. Aldrig i dagsläge mera. Synd hur människor kan förstöra ett djur.

Imorgon ska då kuumi ridas, sen ska jag se om jag vill rida flere. Vi börjar veckoslut idag redan, och tyvärr blir det ofta så att på helgerna är hästarna lediga när vi har tid på tumis med P. Det blir väll lite lätt så när man e så förälskad, nytt och spännande. Fast de e ju inte så nytt mera, men jag är en helt tokig i honom, så vill verkligen njuta av stunden för vid någo skede kommer allt bli mera vardagligt osv 😉

20140123-172618.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s